Programi za načrtovanje, izris načrtov kuhinj, kopalnic, hiš, stanovanj - brezplačni na spletu

11. april 2010

NAČRT HIŠE, STANOVANJA
Spletni arhitekt (Revija Doma) 2D, preprost slovenski online izris, brezplačna registracija (lahko tudi brez), načrte lahko tudi shranite.
Zahteve: Adobe Flash Player vmesnik

Floor planner 2D in 3D, podrobnejši online izris, brezplačna registracija, načrte lahko tudi shranite.
Zahteve: Adobe Flash Player vmesnik
PRIPOROČAMO
Gliffy 2D, preprost online izris, brez registracije (desno zgoraj vstopite).
Zahteve: Adobe Flash Player vmesnik
SketchUp (Google) brezplačno si preneseš programček, ki ga namestite na svoj računalnik.
Sweet Home 3D 3D, online izris, brezplačna registracija ali s programčkom (namestitev na računalnik)
Zahteve: Java vmesnik
PRIPOROČAMO
3d home
My Virtual Home 3D, brezplačno si prenesete programček, ki ga namestite na svoj računalnik.
Blender 3D, brezplačno si prenesete programček, ki ga namestite na svoj računalnik.
WebPlaner-innoPlus 3D, brezplačno online za kuhinje in kopalnice.
Zahteve: Adobe Flash Player vmesnik

NAČRT KUHINJE:
IKEA Planner brezplačno si prenesete programček, ki ga namestite na svoj računalnik. Lahko si tudi izračunate, koliko to pohištvo stane v Ikeji in ga tudi naročite.
Alno kliknete na Accept in si prenesete programček, ki ga namestite na svoj računalnik.
Nolte küchen brezplačen online izris kuhinje (kliknite Start kitchen planner in pojdite po korakih naprej)
NAČRT KOPALNIC:
3D spacer brezplačen online izris kopalnic
Bathroom Planner brezplačen online izris kopalnic


10 komentarji:

Anonimni,  26. avgust 2010 ob 11:25  

Končni rezultati so POVPREČNI in le malokdaj odtehtajo število porabljenih ur za učenje programa.

Anonimni,  12. julij 2012 ob 12:40  

Bathroom Planner je najenostavnejši in zadovoljiv za skiciranje prostora in namestitve opreme kopalnice in nič več

richy 9. november 2012 ob 18:27  

Pozdravljeni,

Jaz sem blagajnik, ki dela z investicijskim enotnosti agency rešitev, smo dal ven posojilo za širšo javnost in posamezniki iz v višini od $ 5000 do $ 500,000,000.00 z zmerno obrestno mero 3%, se nahajamo v Londonu in smo zelo zanesljive in učinkovita pri naših storitvah bo sojenje prepričati, .. če bodo zainteresirani me prosim kontaktirajte preko mojega e-naslov: unityinvestmentsolutions@hotmail.co.uk. pričakujem vaš odgovor kmalu.

pozdrav.
Mike Cooke.
ENOTNOST NALOŽBE REŠITEV AGENCIJA
+447045764325

Unknown 25. april 2018 ob 22:24  

Zdravo,

Ali se srečujete s finančnimi težavami in potrebujete finančno pomoč? Ali imate nizko bonitetno oceno? Ali potrebujete finančno pomoč za izplačilo dolgov in za izpolnjevanje vaših osebnih potreb? Ne iščite več! Posvetujte se z Organizacijo za kapitalske naložbe Unije in dokončno rešite vaše finančne težave. Dajamo posojila po zelo nizki obrestni meri, vam lahko pomagamo pri posojilu. se obrnite na nas po e-pošti na trustloan88@gmail.com ali kaj nas na +2347064227471

Unknown 25. april 2018 ob 22:27  

Zdravo,

Ali se srečujete s finančnimi težavami in potrebujete finančno pomoč? Ali imate nizko bonitetno oceno? Ali potrebujete finančno pomoč za izplačilo dolgov in za izpolnjevanje vaših osebnih potreb? Ne iščite več! Posvetujte se z Organizacijo za kapitalske naložbe Unije in dokončno rešite vaše finančne težave. Dajamo posojila po zelo nizki obrestni meri, vam lahko pomagamo pri posojilu. se obrnite na nas po e-pošti na trustloan88@gmail.com ali kaj nas na +2347064227471

maria 9. november 2019 ob 21:42  

Posojilo Jose Luis, zagotavljamo gotovinska posojila od 5000 do 50000 evrov, financiramo pa tudi projekte od 50000 do 300 000 evrov po letni stopnji 2% za vse osebe ali podjetja, ki potrebujejo posojilo. denar za zadovoljevanje nekaterih njihovih potreb.
Če potrebujete pomoč, nam povejte, koliko potrebujete in želeno obdobje vračila. Hiter kredit in neskončen stres pri plačilu.
obiščite našo spletno stran ali nam pišite na (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)

SUSAN BENSON 7. marec 2020 ob 07:29  

Pozdravljene dame in gospodje.
Moje ime je Susan Benson, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec. Če potrebujete finančno stabilnost, sem prava oseba, s katero se lahko obrnete, denar ne posojam samo, finančno svetujem vsem. Moja najpomembnejša prednostna naloga je vaša finančna stabilnost, prosim, sporočite mi in na voljo vam bom 24 ur.

Če nujno potrebujete finančno okrepitev, sem prava oseba, s katero se obrnete, posojam vse vrste posojila, ne glede na to, ali gre za osebno posojilo, komercialne posojile ali potrebujete posojilo iz kakršnih koli drugih razlogov, vam svetujem, da se obrnete na moj podjetje preko {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ali mi pošljite sporočilo neposredno na WhatsApp preko: +447903159998} in prejmite odgovor v trenutku.

Moje podjetje je celovito podjetje za finančne storitve, ki je zavezano, da vam pomaga izboljšati dolgoročno finančno uspešnost.

Lastnosti in ugodnosti;
✓ Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
✓ Lahko si izposodite od 1.000 EUR do 20 milijonov EUR.
✓ Posojilo prejmite v 24 urah.
✓ Znatna obrestna mera 3,0%.
✓ Dobite možnost, da izberete datum vračila, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju 1-30 let.
✓ Enostavna spletna aplikacija.
✓ Prilagojeno vodenje in strokovno znanje.
✓ Finančno svetovanje.

Se vam zdi tako težko dobiti posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih zavodih? In vas skrbi, da ne boste mogli dobiti posojila? ne skrbi več, ker je moje podjetje pomagalo številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami. Ko se prijavite pri nas, se prijavite pri zaupanja vrednem podjetju, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. V celotnem postopku boste poskrbeli.

Za več informacij o naši ponudbi za posojilo nam vljudno pošljite zahtevo za posojilo preko:
E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Kar zadeva financiranje, smo trenutno najboljša možnost. Ne bodite napačni, če nas ignorirate, če želite začeti, nas kontaktirajte.

Iva 21. avgust 2020 ob 16:45  
Avtor je odstranil ta komentar.
Claudia Klein 10. september 2020 ob 17:28  

Pozdravljeni in dobrodošli v Spotlight Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične storitve posojanja po vsem svetu.

Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo, jih veliko ljudi zaradi velikih obresti tako težko dobi lastniško posojilo pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kateri koli drug razlog.

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete.

Ponujamo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 |

Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

Susan Benson 20. november 2020 ob 16:37  

Pozdravljeni, ali potrebujete finančno pomoč? Sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

Ali za dokončanje projekta potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo? če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da se obrnete na moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojil, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447903159998 in v trenutku prejmite odgovor.

Smo celovito podjetje za finančne storitve in zavzemamo se, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev za posameznike in podjetja na najučinkovitejši in najhitrejši način.

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se morali obrniti na nas za posojilo;
* Udobje - za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli.
* Prilagodljiv znesek - odločite se, koliko želite izposoditi.
* Hitro neposredno financiranje - posojilo prejmite v 24 urah po odobritvi.
* Prilagodljiva obrestna mera 3%.
* Visoke stopnje odobritve
* Prilagodljivo odplačilo - dobite priložnost, da izberete datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju od 1 do 30 let.
* Preprosta spletna aplikacija.
* Prilagojene smernice in strokovno znanje.
* Brez skritih stroškov

Ne izgubite priložnosti zaradi pomanjkanja sredstev. Zdaj se obrnite na moje podjetje, lahko vam pomagamo s posojilom, ker smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami

Za več informacij o naši ponudbi posojila nam prosimo pošljite zahtevo za posojilo prek:
E-naslov: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Posredniki / svetovalci / posredniki lahko vabijo stranke in so 100% zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

Objavite komentar

O strani

© 2010-2017 Vse pravice pridržane. Gradovi v oblakih.

Hitre informacije o nakupu, gradnji in obnovi nepremičnin.

Vse informacije na spletni strani Gradovi v oblakih so zgolj informativne narave, za točnejša navodila se obrnite na pristojne organe, ki urejajo vaše zadeve.

Kontakt

gradovivoblakih@yahoo.com

Arhiv strani

  © Gradovi v oblakih 2010-2011

Pojdi NA VRH